Το καπέλο

Αγοράστε το τώρα!

12841207_454064004793213_3449930688731992504_o

Η www.3922.gr λανσάρει το συλλεκτικό καπέλο το οποίο σχεδιάστηκε από την βραβευμένη ελληνική εταιρία Design Luminous γιατί πίστεψε στην Ελλάδα και σε όλα αυτά που έχει να προσφέρει. Γιατί θέλει να τα μοιραστεί με όποιον πρόθυμο άνθρωπο θέλει να τα απορωφήσει.

Το καπέλο αυτό ονομάζεται «3922 Live the blue life» και είναι εμπνευσμένο από σχήματα και φόρμες που συναντούμε από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στον ελλαδικό χώρο. Δηλαδή, τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Τα χρήματα που θα εισπράττονται από την πώληση κάθε καπέλου θα ενισχύουν την ιστοσελίδα www.3922.eu με σκοπό την προβολή της στον κυβερνοχώρο.Το Placebo team, εμπνέεται από τον τόπο μας και παίρνει την πρωτοβουλία μέσα σε αυτή τη δύσκολη και ρευστή εποχή για την Ελλάδα να στηρίξει τη χώρα μας.Το καπέλο αυτό, σχεδιασμένο από ειδικό αναπνέον ύφασμα, dry fit, επιθυμούμε να γίνει μόνιμο αξεσουάρ εκείνου που θα το αποκτήσει. Και έχει ιδιαίτερη αξία να το φοράει διότι γίνεται ένας άτυπος πρεσβευτής της Ελλάδας και αγγελιοφόρος του μηνύματος που θέλουμε να επικοινωνήσουμε: ό,τι η Ελλάδα είναι προορισμός με αξίες για την πραγματική ζωή! Έχει αξία όμως και για τον ιδιοκτήτη του, διότι κάθε καπέλο θα είναι αριθμημένο. http://3922.gr/wp-content/uploads/2015/12/hathome-page.gifΜέσα από αυτό το καπέλο λοιπόν, το οποίο είναι εμπνευσμένο από αρχαιοελληνικά σύμβολα και το γαλάζιο χρώμα της Ελλάδας, το Placebo Team θεωρεί πως έχει ως κοινωνική ευθύνη να δίνει 5 ευρώ από την κάθε πώληση ενός καπέλου, στην προβολή της σελίδας 3299.eu, με σκοπό την προσέλκυση νέων κατοίκων στην Ελλάδα για να ζήσουν και να απογειώσουν τις αξίες μας. Όλα αυτά, μέσα από μια ομάδα Ελλήνων εθελοντών φοιτητών που αγαπούν τον τόπο τους όσο τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Έχοντας ως μότο το …«Live the blue life», προτείνουμε και προσκαλούμε να ζήσουν όλοι την εμπειρία της «γαλάζιας ζωής»! Τη χαρά της ζωής, του κεφιού, του έρωτα, της δημιουργίας, του γλεντιού, του ελληνικού ταμπεραμέντου, του γαλάζιου της θάλασσας, των ελληνικών νησιών, του γαλάζιου του ουρανού με τον ολόλαμπρο ήλιο, του ελληνικού πολιτισμού, της περίφημης ελληνικής φιλοξενίας.Στόχος μας είναι να φοράς το καπέλο και να νιώθεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα.
3922 cap
Να νιώθεις πως μπορείς να ανακαλύψεις τις αξίες της ζωής, να μοιραστείς την φυσική ομορφιά της Ελλάδας με τον έξω κόσμο, να αφήσεις και κάποιον ξένο να ζήσει την γαλάζια ζωή και να την ανεβάσετε επίπεδο. Όλα αυτά, μαζί. Μπορείς να φορέσεις το καπέλο σε έναν περίπατο δίπλα στην θάλασσα, σε μια εκδρομή σε κάποιο ορεινό χωριό κάτω από τον ήλιο. Μπορείς να το κάνεις δώρο σε κάποιον που αγαπάει την Ελλάδα όσο και εσύ ή να το έχεις στο γραφείο σου για παν ενδεχόμενο. Με λίγα λόγια μπορείς να μην το βγάλεις ποτέ. Αν αυτό σε βοηθάει να νιώσεις την θετική ενέργεια που έχει να σου προσφέρει αυτή η χώρα, μπορείς να το κρατήσεις για πάντα δίπλα σου.

Αγοράστε το τώρα!